Pojdi na glavno vsebino
080 87 66
Brezplačna pomoč
Brezplačna dostava
Za naročila nad 10 €
Kako do 33% ugodnosti zaupanja

Enduranza® proti utrujenosti

Enduranza<sup>®</sup> proti utrujenosti
Enduranza<sup>®</sup> proti utrujenosti

Ena najmočnejših zaščit telesa pred izgorelostjo je Enduranza®. Številka 1 za utrujenost in izčrpanost po mnenju obiskovalcev lekarn.

Priporočen dnevni odmerek: 1 tableta na dan
Zadošča za: 30 dni
Cena na dan: 0,80 €

Redna cena: 24,98
Prihranek: 5 %
Spletna cena: 23,73
Pakiranje: 30 tablet
Količina:
Brezplačna dostava nad 10 €

Brezplačna dostava

Za vse nakupe nad 10 €.

Načini plačila

Po povzetju, po predračunu, PayPal

MasterCard, VISA, AmericanExpress

Vaša garancija

Če z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko brez obveznosti vrnete v roku 15 dni.

Svetujemo tudi


 Prednosti izdelka Enduranza® 

 • ŠT.1 ZA ZMANJŠANJE UTRUJENOSTI IN IZČRPANOSTI V SLOVENIJI po osebnih izkušnjah uporabnikov na osnovi raziskave kakovosti QUDAL 2019 izvedene pod okriljem švicarske organizacije ICERTIAS
 • Pomoč, ko čutite preobremenjenost in izčrpavanje, ter se vam zdi, da boste izgoreli.
 • Zadostuje že 1 tableta dnevno.
 • S svojim delovanjem vrača energijo.
 • Enduranza pozitivno vpliva na nadledvično žlezo, ki je najbolj izpostavljena pri stresu.
 • Poleg abigenola vsebuje še vitamine in minerale v naravni obliki, za zaščito pred izgorelostjo.
 • Vsebuje Abigenol, prvo 100% naravno slovensko učinkovino iz lubja bele jelke iz kočevskih gozdov.
 • Abigenol je izredno učinkovita zaščita.
 • Ne vsebuje sladil, laktoze ali glutena. 

Kaj so povedali

Mnenja kupcev prenesena iz komentarjev na družbenih omrežjih.

"Edina stvar, ki mi je pomagala." - Tamara
"Jih jemljem že nekaj časa. Top so. " - Željka
"Zelo sem zadovoljna z vašim izdelkom ENDURANZA, saj mi je zelo pomagal. Sem v menopavzi in pri tem je razpoloženje nasploh zelo različno, vendar po jemanju vašega izdelka mi je bilo boljše." - Valentina

Enduranza - za boj proti stresu, preobremenjenosti in izčrpanosti

Vprašajte strokovnjaka

Brezplačno strokovno svetovanje

080 87 66

Pokličete nas lahko od pon. do pet., od 9. do 16. ure.

Pišite nam

Zdaj je primeren čas.

 

Eden najbogatejših virov naravnih snovi, ki pomagajo pri zaščiti celic pred oksidatvnim stresom, kar jih lahko najdemo v naravi, je prav v Enduranzi®.

Dolgotrajna izčrpanost se lahko konča s telesno izgorelostjo. Zelo močna zaščita telesa je Enduranza®. Naravna mešanica polifenolov, vitaminov in mineralov pomaga telesu odstranjevati posledice stresa, ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispeva k zmanjšanju utrujenost.

 

Enduranza® vsebuje Abigenol® (naravni polifenoli), ki je naravna patentirana učinkovina z zelo močnim zaščitnim delovanjem.

Vabimo vas k branju člankov o prvi slovenski naravni zdravilni učinkovini Abigenol®. Članki  so izšli v Delu - Znanost, NeDelu in strokovni reviji pHarmonija (kliknite na povezave).


Redna cena: 24,98
Prihranek: 5 %
Spletna cena: 23,73
Pakiranje: 30 tablet
Količina:
Brezplačna dostava nad 10 €

Kakšna je sestava Enduranze?

Poleg že opisane ključne sestavine Abigenol® vsebuje Enduranza® še prah acerola češnje. Ta vsebuje izredno visoko koncentracijo naravnega vitamina C, tudi do 32-krat več kot pomaranča. Zadostna količina vitamina C prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Vitamin E je naslednja dragocenost, ki jo najdemo v Enduranzi®. Ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. 

Vitamin D3 je prav tako pomembna sestavina Enduranze®. Vitamin D ima vlogo pri delitvi celic in prispeva k delovanju mišic. Še posebej v zimskih mesecih, saj se vitamin D tvori v koži pod vplivom sončnih žarkov.

Selen ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Cink  ima vlogo pri kognitivnih funkcijah, imunskem sistemu, sintezi beljakovin, zaščiti celic pred okisativnim stresom.

Vitamin B1 ali tiamin prispeva k sproščanju energije pri presnovi, delovanju žičnega sistema in srca. 

Železo poskrbi, da je približno pet milijard celic v našem telesu preskrbljenih s kisikom. Železo prispeva k sproščanju energije pri presnovi, zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. V Enduranzi® je železo kombinirano z naravnim vitaminom C. To telesu omogoči še boljšo absorpcijo železa.

 

Kaj vsebuje Enduranza®?

Sestavine 1 tableta Enduranza®
Abigenol® naravni polifenoli (iz kočevske bele jelke) 150,0 mg
Acerola češnja suhi izvleček 50 mg vitamina C (63% PDV*)
Železo 14,0 mg (100% PDV*)
Vitamin E 12,0 mg (100% PDV*)
Cink 10,0 mg (100% PDV*)
Tiamin (vitamin B1) 1,1 mg (100% PDV*)
Selen 55 μg (100% PDV*)
Krom 40 μg (100% PDV*)
Baker 1,0 mg (100% PDV*)
Vitamin D3 10 μg (200% PDV*)
*PDV - priporočen dnevni vnos

 

Sestavine: sredstvo za povečanje prostornine: dikalcijev fosfat, mikrokristalinična celuloza; Acerola (Malpighia punicifolia L., sredstvo za uravnavanje kislosti: magnezijev hidroksid) suhi izvleček soka s 34% vitamina C; Abigenol - izvleček iz skorje bele jelke (Abies alba Mill., sredstvo za emulgiranje: beta-ciklodekstrin); železov glukonat; cinkov citrat; sredstvo proti sprijemanju: mono- in digliceridi maščobnih kislin, vitamin E (D-alpha- tokoferil acetat); L-selenmetionin; bakrov glukonat; vitamin D (holekalciferol); vitamin B1 (tiamin hidroklorid); kromijev pikolinat; sredstvo proti sprijemanju: slicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin; sredstvo za glaziranje: hidroksipropilmetilceluloza, talk, polietilen glikol; barvilo: titanov dioksid.  

Enduranza® tablete ne vsebujejo sladil, laktoze ali glutena.

Enduranza® tablete so primerne tudi za vegetarijance.


Redna cena: 24,98
Prihranek: 5 %
Spletna cena: 23,73
Pakiranje: 30 tablet
Količina:
Brezplačna dostava nad 10 €

Kdaj in kako jemati?

Na dan zadostuje že ena tableta, z malo tekočine. Najbolje med obrokom ali neposredno po njem. Vzamemo jo vsak dan, ko smo obremenjeni. Za najboljšo zaščito jo jemljemo še 14 dni po obremenitvi, da si pomagamo pri obnavljanju telesnih funkcij.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi pod 25 ⁰C.


Komu zaupajo najbolj zahtevni?

Izdelke Ars Pharmae uporabljajo ljudje, ki so najbolj motivirani, da ohranjajo zdravje in odlično formo. Prvi med njimi so vrhunski športniki, ki si enostavno ne morejo privoščiti, da bi zaradi slabega počutja izpustili pomembno tekmovanje.

Med predstavniki slovenskega športa, ki redno uporabljajo izdelke Ars Pharmae, so:

 • legendarna triatlonka in prva Slovenka na Ironmanu Nataša Nakrst,
 • Košarkarska zveza Slovenije in njena moška članska reprezentanca,
 • 1. slovenska profesionalna ženska kolesarska ekipa BTC CITY LJUBLJANA,
 • moška in ženska slovenska nordijska reprezentanca.

Kaj o Enduranzi® menijo drugi?

Moram vam sporočiti, da odkar uporabljam Enduranzo, se počutim neverjetno bolje. Delam tri leta samo v nočni izmeni in to šest dni na teden. Imela sem ogromno težav. Bila sem na koncu z močmi tako zelo, da sem se ustrašila.

Na spletu sem iskala rešitev za svoje težave in našla vašo stran, o težavah z izgorelostjo. Moram se vam zahvaliti za ta vaš izdelek, ki me je prepričal, čeprav sem bila na začetku v dvomih. Jaz sem ta vaš izdelek poimenovala ČUDEŽNA TABLETKA in jo pridno jem vsak dan. Želim vam veliko poslovnih uspehov.

Darinka Hribar

Zelo sem zadovoljna z vašim izdelkom ENDURANZA, saj mi je zelo pomagal. Po jemanju vašega izdelka mi je bilo boljše.

Ogrin Brigita

 


 

Sodim med tiste, ki imajo za sabo že eno izkušnjo z izgorelostjo in hudimi pomanjkanji določenih vitaminov, ki smo jih zdravili z infuzijami. To pot sem takoj ob slabšem počutju, na podlagi katerega sem začela razmišljati o ponovnem pomanjkanju, ki jo je potrdil tudi izvid, posegla po Enduranzi. Pozitivno sem bila presenečena, ker sem se po 2 dneh jemanja počutila bolje.

Daša Modic

Tablete jemljem vsak dan in resnično se bolje počutim; priporočila sem jih tudi svojim družinskim članom in prijateljem. V današnjem tempu življenja nujno potrebujemo nekaj takega, kar nas drži v ravnotežju; zgrožena sem bila, ko sem slišala, koliko mladih je že "izgorelih" , zato pozdravljam vse, kar je naravno.

Karmen

Moram Vam sporočiti, da sem z izdelkom Enduranza zelo, zelo zadovoljna, poleg tega pa jo rada priporočam sodelavkam, saj delam v zdravstvu, kjer sta stres in izgorelost stalno prisotna. Upam, da se opogumijo v čim večjem številu, saj bomo tako še boljši zdravstveni delavci kljub vsakodnevnim težavam.

Lucija


 

Počutim se bolje in polna energije ... Ponudila sem jo tudi svojemu osemnajstletniku, ki končuje tretji letnik gimnazije in se dnevno srečuje s stresom, preobremenjenostjo in vsakodnevnimi napori.

Marjeta Ferlan

Moram priznati, da res čutim pozitivno spremembo v počutju in sem vam za to zelo hvaležna. Z veseljem sem jo priporočala prijateljicam in upam da bodo tudi one spoznale in čutile spremembe v počutju.

Mojca Kralj

Pozdravljeni, redno sem jemala in moram reči, da se počutim manj utrujeno. Hvala.

Nataša Zupanič


 

Z veseljem vam sporočam, da sem zelo zadovoljen z Enduranzo in hvaležen, da sem jo imel priložnost spoznati in preizkusiti. Na delovnem mestu sem bil zelo izmučen in iztrošen, ter pod izjemnim stresom. Nisem se imel priložnosti dovolj naspati in naposled sem že praktično pregorel. Po nakupu Enduranze se je moje počutje drastično spremenilo. Zdaj navkljub vsem obremenitvam, uspešno kljubujem vsem naporom in se veselim novih izzivov.

Tomaž

Preizkusila sem tablete Enduranza. Tableto sem vzela, ko sem se počutila utrujeno in delovala je v roku ene ure, skoraj da ne morem verjeti. Hvala vam, da sem dobila možnost jo preizkusiti in ugotoviti kaj bi mi pomagalo.

Slavica Marjanovič

 

Redna cena: 24,98
Prihranek: 5 %
Spletna cena: 23,73
Pakiranje: 30 tablet
Količina:
Brezplačna dostava nad 10 €
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...